En aquesta primera edició, tot i que no s'hi va presentar molta gent, els que sí que ho van fer, van presentar uns dissenys ben agosarats. Seguidament compartim les pizzes que es van presentar i els participants.
La pizza guanyadora va ser l'anomenada "La Catalana", del figuerenc Jordi Casademont. Els ingredients que es van utilitzar són:
- massa base Tramonti
- Tomata
- botifarra de perol esparracada
- fesols de Santa Pau
- formatge Emporità
Els altres participants van ser:
Ramon Costa
(no li va posar nom a la pizza)
- Massa base Tramonti
- Salsa de tomata
- Formatge Costa Negra
- Crema de salsafins (Netegem els salsafins, els enfarinem, els fregim
i després triturem, amb crema de llet i un toc de pebre)
- Carpaccio de vedella de Girona
OLGA SURRELL
Nom: Llaminera
Ingredients:
- massa base Tramonti
- Tomàquet
- sobrassada de porc ibèric feta a l'Empordà
- formatge Serrat d'ovella de Siurana
- mel de Culera
LIDIA CASADEMONT
Títol: Tupinata
Ingredients:
- massa base de la Tramonti
- tomàquet
- formatge Tupí rebaixat amb licor de Mistela, oli d'oliva i orenga
- melmelada de pebrot vermell
- reducció d'Oporto
RAMON COSTA
El Pecat Empordanès
Ingredients:
- Massa base Tramonti
- Salsa de tomata
- Confitura de ceba de Figueres
- Botifarra dolça
- Poma de Vilabertran caramel·litzada
- Mozzarela catalana de búfala de l’Empordà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada